wakeboarden-zomerkamp-ontdekken

Wakeboard kamp

Het wakeboardkamp staat uiteraard geheel in het teken van wakeboarden. Elke morgen gaat de jeugd naar de wakeboardbaan om te oefenen en elke dag leren ze weer wat nieuws. Het wakeboarden gebeurt op Waterskibaan Stroombroek, dit is de langste waterskibaan van Nederland met een lengte van MEER DAN EEN KILOMETER. De eerste dag wordt gestart met een uitleg betreft de baan en kan iedereen beginnen met waterskiën. Dit is normaalgesproken makkelijker dan wakeboarden en hiermee leert iedereen de baan goed kennen. Als dit onder de knie is wordt de overstap gemaakt naar het wakeboard. Tijdens de week leren de deelnemers wakeboarden en naar verloop van tijd komen wellicht zelfs coole tricks aan de orde.

Naast het wakeboarden staat de week vol met leuke (outdoor) activiteiten, de kampdeelnemers gaan bijvoorbeeld naar het zwembad, vlotbouwen, kanoën en mountainbiken. Ook worden er met kampgenoten van andere kampen gezamenlijke activiteiten ondernomen zoals (avond)spelen, een dropping, een zeskamp en een movie night.

Praktische info

Het wakeboard kamp is voor deelnemers tussen de 12-14 en 14-16 jaar oud. De kamplocatie is gevestigd in Gelderland op een prachtig outdoorterrein van maar liefst 12 hectaren groot. Het zomerkamp wordt begeleid door leuke, enthousiaste en ervaren kampleden en de duur van het kamp is één week van zondag tot zaterdag.