zomerkamp-pretpark

Fun & Pretpark kamp

Het Fun & Pretpark camp is gericht op jeugd van 12-14 en 14-16 jaar oud. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de hoogtepunten van dit kamp het bezoeken van pretparken. Tijdens de kampweek worden 2 dagen hiervoor uitgetrokken, de ene dag naar Moviepark Germany en de andere dag naar Hellendoorn. Naast deze uitstapjes worden er nog tal van andere fun- en outdooractiviteiten gedaan. Zo gaan de deelnemers vlottenbouwen, lopen ze een survivalparcours en roetsjen ze naar beneden van een zipline en spelen ze Archery Tag. Ook wordt er een bezoekje gebracht aan een zwembad en is er bij de filmavond en kampvuur genoeg tijd om te chillen!

Praktische informatie

Dit zomerkamp vindt plaats op de basislocatie van zomerkamporganisatie Summer Camps Holland in Braamt (Gelderland). Dit is een groot outdoor terrein van meer dan 12 hectaren waarbij alle faciliteiten en activiteiten aanwezig zijn voor een fantastisch kamp. Deelnemers slapen in luxe safaritenten die zijn ingericht met stapelbedden. Het kamp duurt één week van zondag tot zaterdag.

De basislocatie van het kamp is in het plaatsje Dinant. Hier overnachten de kampdeelnemers in tentjes op een gezellige camping. Deelnemers kunnen door hun ouders worden afgezet én opgehaald, ook worden er treinreizen georganiseerd van en naar Rotterdam centraal. Deelnemers zijn tussen de 12-14, 14-16 of 16-18 jaar oud.