kids-freerun-zomerkamp1

Kids Freerun kamp

Freerunnen is onderhand niet meer weg te denken uit de Nederlandse gym- en straatsport en heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt onder kinderen en jeugd in Nederland. Een freerunkamp voor kinderen tussen de 10-12 jaar kan dan ook zeker niet ontbreken! Tijdens dit zomerkamp hebben de kinderen de hele week freerunlessen onder begeleiding van professionele trainers. Deze lessen worden indoor gegeven waarbij gebruik wordt gemaakt van valmatten. Later verplaatsen de lessen zich naar buiten waar coole locaties voor zijn uitgekozen. Iedereen gaat gegarandeerd met nieuw geleerde tricks weer huiswaarts!
Naast het freerunnen worden er ook veel leuke (outdoor)activiteiten gedaan samen met andere kampgenootjes. Te denken aan een survivalparcours, vlotbouwen, een kanospeurtocht en huttenbouwen. Ook is er tijd om te chillen bij het kampvuur, in het zwembad of tijdens de filmavond.

Praktische informatie

Het kampterrein is gelegen op het 12 hectaren grootte outdoorterrein van Markant Outdoorcentrum. Dit is gelegen in Braamt, een dorpje vlakbij Doetinchem en op 20 minuten rijden van Arnhem. Kinderen slapen in een groepsgebouw, hier ontmoeten ze ook kampgenootjes van dezelfde leeftijd die een ander kamp hebben gekozen. Gezamenlijk doen ze die week tal van activiteiten waardoor het één gezellig zomerkamp wordt!