freerun-zomerkamp1

Freerun kamp

Freerunnen is de snelst groeiende gymsport van heel Nederland en staat ook wel bekend als een straatsport. Het is dan ook niet gek dan de Freerun kampen de afgelopen jaren enorm populair zijn geworden. Tijdens dit zomerkamp gaan de deelnemers onder begeleiding van professionele Freerun coaches elke dag freerunnen. Dit gebeurt zowel indoor in een turnhal als outdoor op bijvoorbeeld skatebanen en bedrijventerreinen. Freerunnen heeft alles te maken met snelheid, uitdaging, acrobatiek en de fysieke uitdaging. Zo traint iedereen tijdens dit zomerkamp op zijn eigen niveau en leert iedere deelnemer elke dag weer iets bij. Alles gebeurt onder goede begeleiding en waar nodig wordt gebruik gemaakt van valmatten.
Naast het Freerunnen worden er ook stoere outdooractiviteiten gedaan, zo gaan de freerunners o.a vlotbouwen, lopen ze een outdoor-survivalparcours, gaan ze disco bowlen en gaan ze Archery Taggen. Gelukkig is er ook genoeg tijd om te chillen bij het kampvuur, in het zwembad of tijdens de movie night.

Praktische info

Het freerun kamp is voor kinderen tussen de 12-14 en 14-16 jaar. De basislocatie van het kamp is gelegen op het kampterrein van Summer Camps Holland in Braamt (Gelderland). Hier slapen de tieners in groepstenten op een ruim en gezellig groepskampeerterrein.